mandag den 31. oktober 2011

Hvorfor skal du have stretch i din piercing?


I dag ønsker folk ikke kun at pierce forskellige kropsdele, de vil også have stretching, så de kan stikke store smykker igennem deres øre, næse eller navle! Selv om det er sjovt, er det også vigtigt at tænke sig om. Du skal være forsigtig og velinformeret, inden du beslutter dig, for at få lavet stretching eller piercet en kropsdel.

Jo yngre du er, jo nemmere er det, at få lavet piercet eller stretching i en kropsdel. Alle reagerer forskelligt på piercing eller stretching. Hvis du vil følge en grundregel, er det at få grunding vejledning, før du får noget lavet. Så undgår du at ende med ar – eller det der er værre!

En piercing i øret er det første skridt, hvis du vil have lavet stretching i øret. Start med en meget lille piercer. Husk, at jo højere piercingnummer, des mindre bliver hullet: så en 14g piercing vil være mindre end en 6g piercing. Forskellige dele af kroppen kræver forskellige piercinger. For øret, er 20g godt at starte med. Næsen, navle eller brusk bliver typisk piercet med en 14g piercing. For stretche den ønskede kropsdel, øges piercingens størrelse gradvist over en periode. Man stretcher fra eksempelvis 20 til 18 og så langsomt videre hele vejen ned til 00. 00 er en meget stor størrelse, og du vil få en meget opsigtsvækkende 'stretch’! Det er helt ufarligt at få lavet en strech – bare husk, at det er for altid!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar