torsdag den 27. oktober 2011

Træsmykker til stretching


Piercing er meget almindeligt nu til dags. Unge er mere interesserede i at få det gjort og tager risikoen ved at eksperimentere med det på forskellige andre dele af kroppen ud end øreflippen. Træsmykker er ved at blive populære i disse dage. Selv om det ikke er så almindeligt som andre former for piercing, er det unikt og attraktivt. Træpiercinger anvendes normalt som plugs og tunnels i ørerne, men nye slags er kommet til. Træ er let at håndtere, og man kan eksperimentere med mange smukke design, som vil holde i lang tid. Desuden foretrækker kunderne det, fordi det er naturligt og organisk og dermed en sikker procedure.

Kropspiercingsmykker kan bestå af forskellige metaller såsom guld, titan, bioplast og kirurgisk stål. Før du vælger et smykke, må du undersøge, om det passer til en bestemt type piercing.
 
Selv om træ er sikkert for huden, skal det undgås, hvis man får en piercing for første gang, da det kan forårsage irritation. Piercingen skal hele helt, og så kan træpiercingen anvendes. Bioplast er det bedste materiale til en førstegangspiercing. Det er en slags plastik, som er mere fleksibelt end andre materialer.

Et andet populært materiale, der anvendes nu til dags, er en kopi af træ kaldet ”dymond-træ”. Det er lavet af forskellige typer af træ, som giver et stribet eller tekstureret look. Smykker lavet af dette træ ser attraktive ud og udgør ikke nogen sundhedsrisiko. Træsmykkers priser svarer til guld, titan, og kirurgisk stål.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar