mandag den 17. oktober 2011

Stretching – pleje og efterbehandling


I dag er det populært at stretching i ørerne. Det tager lang tid for øret at hele, efter det er blevet stretchet. Der er nogle ting, du skal være opmærksom på, imens din stretching heler. Det er ikke fordi de kræver meget pleje og opmærksomhed, men der er nogle ting du skal være klar over.

Du bør ikke føle smerte eller rifter i huden, hvis din stretch er udført korret. Ørerne bør ikke bløde eller gøre ondt overhovedet. Hvis du oplever smerter eller blødninger, bør du få formindsket din stetch med det samme. Brug ikke stærke kemikalier på din stretch. Du skal i stedet bruge isotonisk saltvand til at vaske din stretch. Brug havsalt i stedet for almindelig køkkensalt. Blandingsforholdet skal være en kop vand til 1/8 teskefuld salt. Du skal lade det sidde på øret i nogle minutter. Saltopløsning kan du faktisk selv lave. Vær forsigtig med brug af saltopløsningen. Du bør ikke anvende den mere end to gange om dagen.


Hvis du giver din stretch oliemassage heler den hurtigere. Men vær omhyggelig med ikke at massere beskadiget hud. Lad din stretch sidde et par dage uden af massere den, og herefter kan du nemt og uden smerter fjerne din ørering, og begynde at massere. Efter nogle uger uden smerter og blødninger kan du gå ud fra at din stretch er helet. Start med at bruge piercingsmykker af kirurgisk stål eller titanium. Tving aldrig noget i øret.

Stretch er en fantastisk form af kropsudsmykning, men tålmodighed er nødvendigt når du arbejder med din krop. Vær altid på den sikre side!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar