fredag den 4. november 2011

Plugs og tunnels til øret


Ørepiercing er en meget almindelig form for piercing og stretching vinder også frem inden for piercinger, hvor det er plugs og tunnels der udgører selve smykket. På markedet i dag er unikke og moderigtige øreplugs tilgængelige. Plugs kan være af forskellig slags materiale såsom akryl, stål, hvid howlite, horn og håndblæst glas - med diamanter, ædelstene, logoer og dekorationer. De kommer i forskellige udførelser, former, farver og mønstre.

Valget af plugs/tunnels kan man beslutte på baggrund af ansigtets type. Længere øreringe ser fantastiske ud i runde ansigt, der giver et slankt og mere udstrakt look. Til kantede ansigter er runde plugs en bedre løsning.
 En anden ting at huske, når man køber plugs er det metal, der anvendes i smykkerne. Tunnels kan være af guld, stål, zircon, sølv eller akryl. Falsk guld eller kunstige plugs med uædle metaller bør undgås. De uædle metaller tæres, når de udsættes for kropsvæsker eller luft, parfume osv. Ud over at give et dårligt look, kan det også føre til infektioner. Nogle metaller såsom rustfrit stål eller kirurgisk stål og kirurgisk implantat-titanium er gode muligheder, da de modstår kropsvæsker godt. En professionel kan foreslå andre metaller, der er sikre at bruge.
Fake plugs er meget populære på grund af de lave omkostninger og den mindre vægt. Men man skal være virkelig forsigtig, hvis man køber dem, fordi disse smykker kan forårsage infektioner og udslæt. Det er altid bedre at vælge de accepterede metaller til dine plugs og tunnels.

Hvis du vil se billeder af piercinger og stretching, så besøg BodyMod.dks piercing galleri.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar