mandag den 26. juli 2010

Hvad er streching?

Strechpiercing refererer til den type piercing, hvor man strækker et eksisterende hul i huden for at gøre det større, således at den personen kan have piercingsmykker. Populære kropsdele til stretch omfatter bl.a. ører, næse, læber og tunge. Ifølge eksperter på dette område, stammer stretch oprindeligt fra stammerne i Afrika og Sydamerika. Læbestretching er meget udbredt i afrikanske Mursier stammer.

Når man overvejer at få en stretching, er det vigtigt, at du kun vælger steder som allerede er helet, og at man giver hullerne tid til at hele mellem hver stretching. Det er interessant at bemærke, at streching, når du har noget tid imellem dem, ikke medfører sår eller infektion. Afhængigt af elasticitet af den enkeltes hud, der skal stretches, kan streching være en midlertidig eller permanent proces.

Der er flere metoder til streching og hver metode er brugt til at strækker forskellige typer af piercing. Almindeligt anvendte metoder omfatter teflon tape stretching, dead stretching, scalpeling, vægte, silikone stik og en kombination af skalpel og taper. De hyppigst anvendte metoder til stretching er tape, hvor plugget er bundet med tape for at øge smykkets diameter.

Almindeligt anvendte materialer til at skabe strech smykker omfatter sten, ben, forstenede metaller, silikone, rav, horn, bambus og glas. Disse materialer er sikre at bruge og sikrer at piercing kan helbrede fuldstændigt og ikke medfører infektion.

Gode links om stretching

Ingen kommentarer:

Send en kommentar