torsdag den 25. marts 2010

Gode råd om stretching

Når du skal stretche dit øre kan det være svært at finde den indformation du har brug for.

Stretcing, Plugs og Tapers kan du let lære mere om

Der findes faktisk mange kilder på nettet som kan give dig netop den information som du mangler. Her finder du et par udpluk af kilder, som der linkes til senere - Som kan være ganske nyttige at vide når det kommer til korrekt stretching.

Teflon plug stretch

Mange har ofte problemer med at stretche deres øre på en langsom, men sikker måde, hvis det ikke længere er muligt eller atraktivt at stretche med en taper el. spiral. Men der findes faktisk en anden, meget simpel metode. Det kaldes for teflon stretching. Forestil dig at du allerede har et plug i øret, men du vil gerne et par millimeter højere op - Det kan klares med helt almindelig teflon-tape, som kan købes i de fleste byggemarkeder etc. Teflon er ikke direkte skadeligt for kroppen, så hvis du vikler en enkelt stribe rundt om din plug, så har du pludselig udvidet med en kvart til halv millimeter. Forsæt med køre mere tape på dine plugs eller tunnel, langsomt, eftersom dit øre langsomt giver sig. Før du ved af det, kan du isætte et nummer større tunnels.

Hardcore taper og scalpel stretching

Hvis du er typen som bare ikke kan vente med at komme i gang - Du SKAL bare hurtigt og få dig nogle store øre i en fart, så er der en løsning.
Måden er med scalpel og en taper - og det er meget smertefuldt. For at komme hurtigere i gang skæres et større hul i øret og der isættes derefter en taper. Det kan absolut ikke anbefales til nybegyndere!

Vil du lære mere om stretching?


Du kan lynhurtigt få adgang til mange flere fede tips end de to der netop er nævnt. De og mange andre findes i BodyMod.dk Shops gratis stretchingguide som du kan få tilsendt her.

Plugs Tapers og Tunnels smykker

Du kan altid finde mange fede stetchingsmykker rundt om hos de lokale piercere. Men på nettet kan du let spare dig for mange hundrede kroner - men levering dagen efter.

Se evt. de nedestående link til fede stretching-smykker.

  • Plugs - Plug smykker til alle typer stretch
  • Tapers - Taper til at udvide dine stretchings
  • Tunnels - Find en tunnel som passer lige til dig
Piercingsmykker og andre piercinger, kan der naturligvis også spares masser af penge på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar