onsdag den 28. juli 2010

Valg af plugs til stretching

Forskellige kropssmykker er blevet enormt populære de senere år, og forskellige måder at udsmykke sin krop på er ligeledes blevet moderne. En af de mere ekstreme kaldes streching, som bruges i øret. Dette går simpelthen ud på at strække hullet ud, så man får plads til en stor ring eller en plug. Producenterne af smykkerne bruger mange forskellige materialer, for at tilfredsstille de forskellige behov for at skille sig ud.
Når det kommer til plugs, er det almindeligvis metaller som guld, sølv, akryl, stål og zircon, der anvendes.

Plugs er som regel større ringe som simpelthen sættes ind i øret. Der findes som sagt en masse forskellige design, og størrelser. Det kan være noget smertefuldt at stretche sit øre, og det må betegnes som værende i den ekstreme ende. Derfor er det altid en god ide at få en top professionel til at stretche øret og indsætte din nye plug.

De fleste designere af øresmykker udstiller deres katalog online. Du kan vælge mellem et stort udbud af design og materialer for at følge din helt egen og personlige stil.

Undgå at bære øresmykker, der er fremstillet af materiale, som du er følsom eller allergisk overfor. Undlad at købe øreringe og smykker generelt, der er fremstillet af billigt og ringe materialekvalitet. Det kan nemlig meget nemt forårsage kløe eller infektion. For dem med følsom hud, kan en øreplug lavet af falsk guld forårsage hudirritation.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar