onsdag den 1. august 2012

Øre-stretching - Ear stretching


Hvis du er ivrig efter at komme i gang med øre-stretching, også kalder for ear stretching på engelsk, er her en lille plan for, hvordan du kan begynde.

Forudsætninger:

Søg korrekt rådgivning som stretching, evt. en stretching guide. Få dine ører piercet. Lad piercingen hele, først da kan du starte med stretching. Dernæst får størrelsen på din piercing. Normalt er den 1,6 mm bred. Kendskab til størrelsen vil hjælpe dig købe en nøjagtig størrelse taper. Stål-taper er bedst som stretcher. Typisk størrelse på en stretcher er 1,6 mm i den ene ende og 2 mm i den anden.
 

Stretching

Sørg for, at øret ikke bløder. Blødgør øreflippen ved at holde en fugtig varm klud imod det. Vask din øreflip med en antiseptisk sæbe før stretching. Smøring af taperen kan gøre den glat. Derfor er en bedre måde at få taperen til passe at gøre dem våde eller at lave en opløsning af vitamin E og tea tree-olie. Sæt taperen i piercingen og skub til det, indtil øret føles varmt og stikkende. Hold taperen med ringene, den er udstyret med.

Vent

Efter isættelsen af taperen skal du vente nogle uger eller endda måneder for at se, hvordan din krop reagerer på stretchingen. Næste trin må kun udføres, når øret er fuldstændig helet. Når området er 10 mm, kan du ikke ombestemme dig. Sørg for, at øret aldrig bløder. Men i den proces kan du få et let tilbagefald på grund af celler og støv. Flyt taperen af og til, så det ikke bliver hængende på ét sted. Mens stretchingen står på, så hold ørerne rene ved at vaske med saltvand.

Resultat

Du kan nu endelig sætte de fede plugs og tunnels i.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar