fredag den 17. august 2012

Eksperimenter med ørepiercinger

Piercing er blevet en stilerklæring blandt unge nu til dags. Piercing kendes fra meget gamle dage. Da skulle piercing skelne slaver fra andre. Efterhånden blev piercing optaget af forskellige kulturer af forskellige årsager – religiøse eller ej. Det er nu almindelig praksis hos piger at bære øreringe.

Nu til dags er mænd også begyndt at interessere sig for ørepiercing. Med stigende popularitet for denne kunst er forskellige typer af komplicerede ørepiercinger kommet på mode. Tidligere ville folk kun bære øreringe i øreflipperne, men nu er der mange valgmuligheder, og det er muligt at alle dele af øret piercet, fra øreflippen til brusket.

Bruskpiercinger efterspørges i disse dage. Sådanne slags er ”rook piercing” og ”tragus piercing” der hulles i små bruskområder i nautilus i øret. En anden kaldes ”helix piercing”, som er den mest almindelige piercingmetode og udføres på toppen af brusket. Der er endnu andre eksempler på komplekse bruskpiercinger såsom conch, snug (udføres inden for brusklinjen), anti-tragus og daith-piercinger. Der er endnu en form, der er kendt som industriel piercing, som består af en stang eller en sikkerhedsnål, der strækker sig fra den ene del af det øverste brusk til den anden. 


Alle disse ovenstående piercinger er kategoriseret som bruskpiercinger, fordi de ikke sidder i øreflippen, men fordi det er på øret, kaldes det ørepiercing. Med sådanne eksperimenter følger forskellige sundhedsrisici. Derfor bør kun en uddannet professionel piercer udføre en sådan risikabel procedure.Men af alle de nyeste hotte trends, så står stretching af ørepiercinger dem alle. Stretching er processen hvorz man typisk udvider en eksisterende ørepiercing til langt større mål, for herefter at kunne bære de smukke plugs, tunnels og tapers. Du kan læse meget mere om stretching her på bloggen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar