mandag den 9. juli 2012

Hvordan man vælger fake plugs


Stretching har vundet stor popularitet og dermed sat gang i udviklingen af ørepiercinger. Øresmykker er en udbredt specialitet blandt unge. Øreplugs fås i forskellige design og mønstre med logoer, ædelstene og dekorationer. Øreplugs kan være af guld, kirurgisk stål, akryl, træ osv.

Hvis man ser bort fra guld, er falske plugs blevet mere og mere trendy. Dette skyldes primært to grunde. Man får kopidesign af dyre mærker til en overkommelig pris og de vejer langt mindre end de andre metalplugs. Nogle mennesker kan ikke lide at bære metal- eller træplugs, eftersom vægten tilfører dem smerte i øret, hvis de bæres i længere tid.

Falske plugs fås i forskellige designs, og i nogle tilfælde kan du endda designe dine egne plugs. Nogle nye fake plugs er de økologiske. De er lavet af organisk materiale såsom horn, konkylier og dyreknogler eller andre naturmaterialer. De fås i mange forskellige former og størrelser.

Du skal være forsigtig, når de køber fake plugs af forskellige metaller. kirurgisk stål eller kirurgisk implantat-titanium kan ikke skade. Andre metaller går ikke sammen med kropsvæsker og kan fremkalde allergi, infektioner og udslæt.

Design ser forskellige ud på forskellige personer. Hvilket, der er bedst til dig, kan også afhænge af din ansigttype. Så gå ud og afprøv forskellige slags falske plugs, der er til rådighed på markedet, og din dem, der passer dig bedst.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar