mandag den 21. november 2011

En hurtig guide til at bruge tapere


En taper er en konisk stav, der bruges til at stretche piercinger. At udstrække og afrette piercinger var almindeligt brugt i stammesamfund rundt om i verden, og nu er det blevet en stor trend. Taper er en videnskabelig metode til at strække piercinger. Bruges improviserede tapere såsom rør eller strikkepinde kan forårsage risiko for infektion, og strækket vil ikke blive gjort ordentligt. Sådanne uprofessionelle metoder praktiseres i hjemmet og er ikke anbefalet af fagfolk. Hjemme kan du ikke tage højde for passende sterilitet, og dermed kan det føre til uønskede konsekvenser. Et andet problem er, at den nøjagtige størrelse af instrumentet der anvendes, fx måleinstrumentet, ikke kan bestemmes.

Tapere er tilgængelige på markedet i alle størrelser og i alle prislejer. Tapere er pdelt efter størrelse ved at måle den brede ende af taperens tilspidsning. Tapere findes i varierende længder. Tapere er almindeligvis er det kun omkring 5-7 cm lang, cirka 2-3 inches. Tapere er lavet af forskellige materialer. De mest almindelige materialer er akryl og kirurgisk stål. Tapere har også nogle gange tråde i enden. Dette for at sikre, at smykket bliver indsat korrekt.

Taperen bliver først smurt. Så skubbes den gennem fistlen. Taperen skubbes indtil den brede del sidder korrekt, så huden omslutter piercingen. Så sættes smykket parallelt med taperen. Nogle gange vedhæftes ”barbells” (stænger) til trådene i enden på taperen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar