mandag den 9. august 2010

Stretching ved taper-metoden

En taper er et værktøj, der bruges til at udvide størrelsen af piercingen. Med et sådant værktøj kan piercingen strækkes, så man kan bære piercingsmykker med større mål. Det er blevet en modetrend at stretche sine piercinger, da mange unge forsøger at gøre noget lidt mere ekstremt med deres piercinger.

At få en piercing udvidet kan være en smertefuld proces. Prøv at undgå at få dette gjort med en nål. Det er ikke kun smertefuldt, men også farligt. Hvis der lægges for meget pres på piercingen, kan huden blive flænset, hvilket i værste fald kan betyde operation. Udføres stretchingen af piercingen med taper, som er en aflang kegleformet pind, er det en langt mere sikker og smertefri proces. I dette tilfælde øget diameteren af piercingen gradvist over flere omgange, indtil den ønskede størrelse er opnået. Den giver også piercingen mulighed for at hele helt, før den næste indsættes.
De kegleformede tapere kommer i mange forskellige mål. Der anvendes materialer som titanium, akryl, rustfrit stål til fremstillingen af tapere.

Det at få en piercing udvidet ved hjælp af en taper er en forholdsvis enkel proces. Piercingen vaskes med varmt vand. Taperen smøres lidt (spyt kan ofte klare det) og indsættes i piercingen, indtil der er en synlig udvidelse. Efter den første omgang, indsættes et større piercingsmykke. Den udstrakte piercing få lov til at hele og processen fortsætter over flere omgange. Taperen udvælges afhængigt af, hvilken størrelse der passer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar