fredag den 6. august 2010

Plugs er moderigtigt

Foretrækker du plugs som piercingsmykke? Det er en proces, der tager noget tid, så du ikke ender med at rive i din ørepiercing. Du skal i stedet professionelt stretche den. De fleste piercingbutikker har standardstørrelser af piercinger, og det er efterhånden muligt at få i alle slags størrelser. Så hvis du ønsker større smykker, så forhør dig hos din piercingbutik. Du skal altid købe nye smykker - gamle, brugte smykker, selvom de er steriliseret eller desinficeret, giver en større risiko for infektion.

Hjemmelavede plugs kan laves i enhver størrelse du ønsker. Dit lokale piercingsted kan oplyse dig om muligheder i størrelser og materialer til dit plug. Husk at en god tommelfingerregel til streching er at man helst ikke skal lave hullet alt for stort, men hellere have en realistisk tilgang til det. Desuden er det vigtigt at man vælger en af de sikre metoder, og fx ikke kirugisk.

Plugs findes i mange forskellige variationer, farver og former. Det er de seneste år blevet utroligt populært, så det er efterhånden meget moderigtigt at bruge plugs. Det er dog altid en god idé at sætte ind i processen omkring stretching, da ens øre ikke altid kan vende tilbage til normal form, efter man har fået det stretchet. Derudover skal man altid få det lavet hos en professionel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar