torsdag den 5. august 2010

Kropssmykker - Forskellige typer af plugs

Piercing er en kunstart, der har eksisteret i hundreder af år. Det er en naturlig del af nogle kulturer, især afrikanske og indianske stammer. I den seneste tid, er smykkepiercinger, såsom plugs, stave og barbells blevet meget populære blandt de unge.

Den mest almindelige form for piercing er ørepiercing. Der er flere muligheder i øresmykker, afhængigt af størrelse, form og design. Plugs anvendes i ørepiercinger med en stor diameter, efter at man har fået lavet strecthing. Det er som regel tyk og bruges af dem, der har målt deres ører for at udvide ørehullet.

De er fremstillet af forskellige materialer og fås i en række stilarter. En træplug er enestående, fordi de er for det meste er håndlavede og leveres i forskellige udførelser. Træ fra birk, eg, ahorn, kirsebær og valnødtræer bruges til at lave disse øresmykker. Disse plugs må ikke bæres før piercingen er helet helt. De bør holdes rene, da der er en større risiko for bakteriel infektion med disse øresmykker.

En plug lavet af rav tillader en vis mængde af lys til at gå igennem det, hvilket gør det til et iøjnefaldende smykke. En hornplug er lavet af keratin og kommer i forskellige former og mønstre. Planglas plugs er også populære blandt unge og fås i mange farver.

Sørg for at du ikke er allergisk over for det materiale, der anvendes til at din kommende plug. Hvis du er følsom over for syntetisk materiale, kan du finde smykker der er fremstillet af organisk materiale.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar