onsdag den 4. august 2010

Kan et stretched øre vende tilbage til den oprindelige størrelse?

Store plugs er meget på mode nu til dags. Men for at bære en plug, skal du streche dit hul en hel del. Nogle gange, selvom du ikke sat sig for at stretche din piercing med vilje, kan det ske gradvist over en længere periode, hvis man er iført tunge øreringe.

Så snart hullet er stretchet, vil det så nogensinde komme tilbage til sin oprindelige størrelse? Det er nogle gange muligt, at huden i i øret tiden kan vende tilbage til sin regelmæssige størrelse. Dette kan ske, når stretchingen er lavet gradvist over en længere periode. For at dette kan ske, bør stretching være naturlig, det vil sige at det ikke bør være sket pludseligt, med fx skalpel stretching. Det hjælper også, hvis stretchingen ikke er for voldsom. Kun i sådanne tilfælde kan et stretched hul vende tilbage til sin oprindelige størrelse.

Tilsvarende, hvis stretchingen er stor, og blev gjort pludselig, er der meget lille chance for at det nogensinde kommer tilbage til sin oprindelige størrelse. Tidsfaktoren af stretchingen kan også gøre en forskel. Hvis stretchingen er sket for nylig, og du holder op med at bære plug, er der en chance for, at piercing kan vende tilbage til noget lignende sin oprindelige størrelse. Men det virker ikke på samme måde for alle, da elasticiteten i huden varierer for hver person. Således kan stretching altså i nogle tilfælde være permanent.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar