onsdag den 18. august 2010

Hvad er stretching?

Stretching betyder kort fortalt at man strækker et hul, for at gøre det endnu større. Dette er ofte brugt til huller i ører, og det kalder man ørestretching. Det kan være en lidt smerteful ting at få lavet, og der findes forskellige metoder til at få det lavet, men det er langsomt blevet ret populært.

Folk der har piercinger gør det ofte for at skille sig ud og gøre indtryk på andre mennesker. Men en almindelig ørepiercing er ikke nok til at skille sig ud mere, hvorfor mange vælger at få stretched deres øre, så de kan have en større ring.
Man kan blandt andet få lavet det ved et kirugisk indgreb, men det anbefales ikke, da det udelukker at øret nogensinde kan vokse sammen igen.

Trenden er blevet ret stor, og hvis man kigger sig omkring i storbyer, ser man mange moderne mennesker, med store huller i ørerne, hvor de har store plugs i forskellige materialer og typer af designs. Ørerne er det mest brugte sted til stretching, og det er ikke noget, som man ser ofte andre steder i kroppen. Det anbefales normalt også kun at lave det i øret, da det kan laves relativt smertefrit.
Den bedste metode er at gøre det langsomt, ved at udvide hullet løbende. På denne måde opnår man også en mulighed for at hullet kan gro sammen igen, hvis man en dag ikke vil have sin plug.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar